Echipa

Concept

Ofera o experienta memorabila membrilor echipei mergand pe munte alaturi de liderul primei expeditii romanesti pe Everest.

O zi alaturi de David Neacsu este o experienta unica, avand sansa de a ajunge in locuri necunoscute din Piatra Craiului, Bucegi sau Fagaras si in acelasi timp, sa afli cum este sa cuceresti cele mai inalte varfuri: Everest, Aconcagua, Carstensz Pyramid.

Ce se intampla

Participantii urmeaza un traseu montan cu grad scazut spre mediu de dificultate, fredonand cantece de munte. Ne ajutam reciproc, astfel incat nu lasam pe nimeni in urma si nu tragem pe nimeni dupa noi!

Pe parcursul acestui traseu vor avea loc mai multe pauze active, in timpul carora participantii vor lua parte la diverse activitati – aprins focul cu amnarul si cremenea, orientarea cu busola, montarea unui cort legat la ochi, atelier noduri de alpinism etc.

In pauzele de pe traseu David Neacsu ne povesteste despre experientele traite in cele 40 de expeditii pe care le-a condus si despre cat de mult conteaza atitudinea si motivatia de merge mai departe.

David le va povesti despre cum a organizat expeditia Everest 2003 punand accent pe:
– Echipa
– Performanta
– Depasirea dificultatilor
– Ambitie si rigoare
– Perseverenta
– Antrenament continuu

Rezultatul final

Dezvoltarea spiritului de echipa

Participantii invata ca orice „se poate” daca iti doresti

Revitalizarea si consolidarea echipei

Invata cat de mult conteaza sa comunici si sa oferi ajutor

Dezvoltarea unei atitudini de echilibru intre viata personala si profesionala

David a fost exact ce ne trebuia, energia creata de el a fost fantastica! Interventia lui a fost plina de exemple, cu acea amprenta personala care ne-a facut sa il ascultam cu gura cascata. Desigur a avut o doza buna de umor, totul a mers a uns. Multumesc pentru suport si ii multumesc mult lui David, a fost proaspat si energic, plin de patos, a transmis foarte bine mesajul!
Roxana Dobrescu, AVON
Lumea a fost impresionata de David Neacsu si pentru fiecare dintre noi a fost o experienta extraordinara. Ii multumim pentru deschiderea de care a dat dovada si pentru fiecare traire pe care a impartit-o cu colegii mei din NOD. Mesajul sau a avut un “call to action” consistent dar si o componenta puternica de a te cunoaste pe tine mai bine pentru a trece obstacolele. Este un om spectaculos, un om de la care ai ce invata si care stie sa iti transfere si tie din invataturile sale cu o modestie remarcabila.
Eugen Floarea, Network One Distribution